Digibyte (DGB) is de verbeterde versie van Bitcoin, beter in de richting van snellere betalingen

Stichting Digibyte verklaarde erg trots te zijn op het hebben van changeangel_io als platina-sponsor. Verder gezegd, partnerschap is al lang geleden, zo blij dat we eindelijk bij elkaar zijn gekomen. Changeangel heeft de DigiByte-gemeenschap continu gesteund door middel van donaties voor ontwikkeling en promotie.

 

In een reactie op Digibyte Foundation Changeangel: “We zijn erg trots en vereerd om platina sponsors te zijn voor de @DGB_Foundation. Bedankt aan de # DigiByte-community dat je zo geweldig bent. ”


 

Het goede ding is dat het mogelijk is om DGB heel gemakkelijk te kopen met de creditcard of betaalpas van Changeangel, mogelijk gemaakt door hun samenwerking met Moonpay. Gebruikers kunnen nu DGB kopen met een van de 35 ondersteunde fiat-valuta’s. De Fee sharing-formule is al aangekondigd. Verder gaat een deel van de geïnde vergoedingen terug naar Stichting DigiByte om te helpen bij de ontwikkeling en groei van de stichting. Daarom wordt het partnerschap beschouwd als een enorme deal in de UTXO-crypto-ruimte.

 

De opname van DGB in Binance wordt als een positieve factor beschouwd. De Digibyte-deal met ZelaaPayAE (ZPAE) verhoogde het bewustzijn en bevorderde de bootstrap-acceptatie voor DGB-cryptocurrency in de Verenigde Arabische Emiraten, waar cryptocurrency-point-of-sale-systemen en Visa-betaalpassen in het hele land met zakelijke handelaren mogelijk werden gemaakt.

 

Sydney Ifergan, de crypto-expert, tweette: “Elk goed product heeft een promotor nodig. Hoe goed Digibyte ook is, het kleine duwtje van sponsors zoals Changeangel zal een wereld van verschil opleveren. ”

 

Als de verschillende samenwerkingsverbanden goed werken, is dat zeker een positief teken van wat komen gaat voor DGB-houders.

 

Digibyte (DGB) gewijzigde en verbeterde versie van Bitcoin

Rudy Bouwman tweette onlangs: “Tijd voor iedereen om toe te geven dat #DigiByte de verbeterde versie is van #Bitcoin.”

 

Over het algemeen lijkt de DGB-cryptocurrency Digibyte goed te keuren. DGB voelt volgens de gemeenschap als een gemodificeerde superauto, die de functie heeft van de oudere klassieker, maar sneller en veiliger in gebruik. Verder is het minder duur om er een te krijgen waar ze misschien veel sneller naartoe gaan. vechain coin in de omloop

 

Noah Seidman verduidelijkte verder en zei: ik weet niet zeker waarom het zelfs maar discutabel is. Alle andere kenmerken, zoals prijzen, sluiten elkaar wederzijds uit. Technologisch is het echter gewoon duidelijk. crypo nieuws is overal te horen.

 

Verschillende gebruikers hebben verschillende redenen om DigiByte leuk te vinden. Een van de communityleden verklaarde dat, hoewel we weten dat cryptocurrency zal samenwerken en dat blokketens vooruitgang hebben geboekt in de code van zijn codeprotocollen, waardoor het meer kan doen dan zonder enige twijfel moet worden overeengekomen dat BTC, LTC en DGB in de voortgang in het proces van snellere betalingen.