Hoe ik meer dan 10% passief inkomen verdien met P2P-leningen

Peer-to-peer lenen is een van de meest eenvoudige en effectieve manieren die ik ooit heb gevonden om passief inkomen te genereren. Het heeft beter gepresteerd dan mijn aandelen, oude honkbalkaarten, mijn eigen zakelijke ideeën verkocht – alles. Je kunt meer geld verdienen met p2p lending dan met iets anders dan je dagelijkse baan. Dit is behoorlijk krachtig voor mij. Ik zal een rondleiding geven over hoe dit voor mij werkt en u kunt het zelf gebruiken / aanpassen.

Vereisten voor P2P-leningen

Er zijn enkele kwalificaties om peer-to-peer leningen te gebruiken , zoals in een staat zijn die dit toelaat, en een bepaald niveau van geverifieerd inkomen hebben in verschillende staten. Gewoonlijk is het $ 70.000 per jaar of meer aan inkomsten. Mijn staat, Utah, heeft zo’n vereiste niet. Ik denk dat de meeste lezers van Sam’s website de inkomsten zullen verlagen – je zult gewoon moeten leven in een staat waarin je kunt investeren. Verder heb je gewoon een soort bankrekening nodig – online, credit union, enz … het maakt niet uit wat voor soort account het is.

Aan de slag met P2P

Ik was vooral geïnteresseerd in hoe ik Prosper.com kon gebruiken en zo weinig mogelijk tijd op de site kon doorbrengen. Hé, ik ben lui en ik hou ervan dingen te automatiseren. Toen ik meer dan 2 jaar geleden begon, had alleen Prosper.com geautomatiseerd beleggen. Lending Club was nog niet toegetreden tot de bandwagen, maar nu is het zover. Toen ik geautomatiseerd beleggen op Prosper.com zag, was ik meteen verslaafd. Ik heb $ 10.000 gedumpt en mijn eerste set criteria ingevoerd en Prosper.com koos de bankbiljetten waarin ik kon investeren terwijl ik sliep. Het was geweldig.

Hoe verdien je geld?

Prosper.com is in wezen een crowdlending-website waar u iemand wordt die geld leent en u betaalde rente krijgt. Is dat niet cool Je bent nu als een bank en krijgt betaalde rente. Het is een geweldig gevoel om geldschieter te zijn in plaats van de kredietnemer. U belegt in delen van leningen.

Als iemand op Prosper.com om een ​​lening van $ 10.000 vraagt ​​om zijn creditcardschuld te consolideren, zult u meer dan waarschijnlijk niet zo veel investeren. U investeert in een deel van de lening – misschien $ 25, $ 50 of $ 100. Dit wordt een notitie genoemd. Veel mensen zullen deze persoon helpen die lening van $ 10.000 te krijgen. En die groep mensen zal dan de geldschieters zijn van die $ 10.000 en wanneer dat gebeurt, zal de lening worden gefinancierd en zullen de rentebetalingen beginnen. Als het tijd is dat de lener elke maand rente betaalt, krijgt u een deel van die rente. Hopelijk helpen deze snel geld verdienen tips je.

Kun je geld verliezen in P2P?

Ja, je kunt geld verliezen. Zoals elke lening, kan de persoon die de lening heeft gekregen, ziek worden, gewond raken, pech hebben, onverantwoordelijk zijn of gewoon besluiten niet meer te betalen. Als dit gebeurt, wordt dit een standaardwaarde genoemd. Prosper.com zal proberen die persoon in collecties te krijgen, maar meer dan waarschijnlijk is het enige geld dat u krijgt wat al in rente is betaald. De rest zou een verlies voor je zijn. Gelukkig doen op dit moment veel meer mensen hun maandelijkse betalingen dan in gebreke blijven, maar wie weet kan dit in de toekomst veranderen.