Tips en trucs om entertainment in de auto voor uw kinderen in te stellen

Zijn we er al bijna? Hoe vaak hoor je dit tijdens een roadtrip met de kinderen? Te vaak, toch? Entertainment in de auto helpt je kinderen (en jij) gelukkig tijdens lange reizen, maar er is veel om in te nemen. We hebben een aantal waardevolle tips en trucs bedacht om de kinderen te vermaken, en uw gezond verstand intact, terwijl u reist.

Technologie heeft een lange weg afgelegd sinds je kindertijd, ofwel uren achter elkaar uit het raam staren of naar muziek luisteren op een redelijk slordige Walkman. Dat betekent dat er meer voor je is om op de hoogte te blijven, en veel meer gadgets die regelmatig moeten worden opgeladen. Het laatste wat je wilt is een woedend kind dat verleidelijk dicht bij hun favoriete vorm van entertainment is, maar je hebt geen gegevens of gegevens.

Met een paar eenvoudige stappen kunt u dergelijke problemen omzeilen en gewoon genieten van een (relatief) rustige reis. Althans, totdat je kinderen zich vervelen van de rijkdom aan entertainment die je hun weg gooit. Hier zijn enkele handige tips en trucs voor het vertragen van de vervelingstrein.

Bevestig uw tablet of Nintendo-schakelaar

Een van de gemakkelijkste manieren om de kinderen gelukkig te houden, is door je iPad of Nintendo Switch te overhandigen. Beide gadgets houden ze vele uren bezig, met veel opties om te doen. Je kinderen kunnen ervoor kiezen om het apparaat de hele tijd in hun handen te houden, maar een houder maakt het zoveel gemakkelijker. Zeker als ze van plan zijn hun favoriete programma’s op Netflix te bekijken.

We hebben eerder de beste iPad-houders behandeld die er zijn, maar je hebt waarschijnlijk liever een die is ontworpen met specifiek op de hoofdsteunen van de auto. In dat geval is de iKross universele tablethouder perfect voor een dergelijke gelegenheid (en was onze topkeuze voor tablet houder auto). Het past op vrijwel elke tablet die u maar kunt bedenken en u kunt er ook uw Switch op plaatsen. Bevestigingsklemmen houden dingen veilig en het is eenvoudig te installeren en aan uw hoofdsteun te bevestigen. Als ouder kun je natuurlijk ook voor jezelf een mobielhouder auto plaatsen.

Download inhoud voor tijd

Je kinderen zijn wanhopig om Minions of Paw Patrol te bekijken tijdens een lange reis, maar oh nee – er is geen signaal. Of, zelfs als er een signaal is, betaalt u voor het voorrecht om de grote videobestanden onderweg te downloaden.

De beste optie hier is om vooruit te plannen. Download inhoud vooraf. Voordat u opraakt en meer geld uitgeeft aan het kopen van inhoud van iTunes, profiteert u van de dingen die u gratis kunt pakken bij uw bestaande services. Gebruik de offline modus van Netflix om voorop te lopen. Amazon Prime heeft ook een vergelijkbare offline modus. We hebben zowel Netflix als Amazon Prime besproken op de zustersite How-To Geek. En als je een Amazon Fire Kids Edition-tablet hebt (wat een fantastische deal is voor ouders ), heeft de meegeleverde mediasoftware de offline modus, zodat je deze kunt laden met media voordat je op pad gaat.

Niet alle inhoud is offline beschikbaar – en er is een kans dat uw kinderen de show willen zien die u niet hebt gedownload – maar het zou moeten helpen bij het verminderen van uw kosten en algemene gegevensproblemen.