Top 5 autoverzekeringstips die elke bestuurder moet weten

Ben je een nieuwe bestuurder? Of misschien rijd je al jaren. Dat betekent echter niet noodzakelijkerwijs dat u alles begrijpt wat u echt moet weten over autoverzekeringen. De waarheid is dat autoverzekeringen voor sommigen een zeer complex en ingewikkeld onderwerp zijn!

En het helpt niet wanneer chauffeurs verkeerde informatie van anderen krijgen via mond-tot-mondreclame en / of die misleidende bronnen, websites en schaduwrijke autoverzekeringsverkopers die u alles vertellen om u aan te melden! Het kan een echt mijnenveld zijn om te navigeren! Een goede autoverzekering vinden is natuurlijk een prioriteit, maar een autoverzekering goedkoop afsluiten is zeker ook mogelijk.

Autoverzekering Tip # 1: Parkeerkaarten en verkeersovertredingen kunnen uw premies verhogen

Kom te weten en te weten hoe een ticket uw autoverzekeringspremies kan verhogen. De meeste autoverzekeringsorganisaties vandaag brengen alleen kosten in rekening voor een bewegende overtreding, zoals tegen iemand botsen. En voeg niet meer toe aan uw premie voor parkeertickets die uw verzekering niet beïnvloeden. Er zijn ook andere tickets die u kunt krijgen die uw verzekeringstarieven niet verhogen, maar deze veranderen van verzekeringsmaatschappij naar onderneming.

Autoverzekering Tip 2: Autoverzekeringen dekken niet altijd uw bezittingen

De meeste mensen die hun auto willen verzekeren, realiseren zich niet of controleren zelfs niet of die verzekering hen dekt voor dingen in de auto. Zulke dingen zoals stereo-apparatuur en eventuele aftermarket-onderdelen die aan je auto zijn toegevoegd, inclusief waardevolle spullen die je er ‘s nachts of ergens in geparkeerd achterlaat.

Een autoverzekering die u voor alles dekt, zoals diefstal en schade aan uw voertuig, evenals waardevolle spullen die u in of op de auto hebt, is niet de meest betaalbare verzekering die u vandaag kunt krijgen. En om deze reden verzekeren de meeste autoverzekeraars u alleen voor de auto zelf en niet voor de inhoud ervan.

Dit zal sterk variëren, afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en persoon. Een persoon moet dit eerst controleren voordat hij het eruit haalt als hij vanuit het voertuig zelf voor diefstal wil worden gedekt. Omdat de meeste autoverzekeraars u alleen zullen beschermen tegen impactschade of zelfs medische kosten die het gevolg zijn van een ongeval (wanneer het niet uw schuld was).

Autoverzekering Tip # 3: begrijp geen foutverzekering

Er zijn enkele ongevallen en fouten die een beetje grijs zijn voor verzekeraars. Meestal heeft iemand echter een fout bij een auto-ongeluk of botsing. Maar ongeacht wie de schuld heeft voor de fout of de botsing, de verzekeringsmaatschappij betaalt de claims alleen uit aan degenen die erop zijn ingeschreven. En dat kan ook betekenen dat degenen die geen fout hebben begaan, toch hogere tarieven moeten betalen. Kijk dus of u gedekt bent voor fouten die niet van u zijn.

Autoverzekering Tip 4: Verzekering dekt niet al uw auto’s

Er zijn veel mensen die denken dat hun verzekering hen dekt voor elke auto die ze rijden. Maar dat is niet altijd het geval. De meeste verzekeraars dekken u alleen voor de auto die u bij hen heeft geregistreerd. Dat betekent dat als je rondrijdt in een auto die je van iemand hebt geleend en er een crash in zit, de eigenaar niet alleen kan merken dat zijn verzekeringstarieven zijn verhoogd, maar dat je ook niet zelf voor het ongeval wordt gedekt. Dit is iets dat heel belangrijk is om te weten en op te letten als je ooit voertuigen van andere mensen zoals je vrienden en familie leent en gebruikt.

Autoverzekering Tip # 5: Begrijp het wettelijke minimum

Elke staat in de VS heeft zijn eigen regels en voorschriften voor chauffeurs (meestal). Ze hebben hun eigen wettelijke wettelijke aansprakelijkheid die elke bestuurder in die staat moet kennen en begrijpen. Maar u moet er ook rekening mee houden dat de wettelijke aansprakelijkheidsdekking niet hetzelfde bedrag is in elke staat en niet altijd dekking biedt voor aanrijschade. Een bestuurder moet meer meenemen dan het wettelijke minimumbedrag om te voorkomen dat hij contant moet betalen. Natuurlijk zijn deze wettelijke mandaten opgezet om ervoor te zorgen dat niemand een voertuig kan besturen zonder de juiste aansprakelijkheidsverzekering.

Een goede autoverzekering vinden is natuurlijk een prioriteit, maar een autoverzekering goedkoop afsluiten is zeker ook mogelijk. U kunt verzekering persoonlijke auto en verzekering bedrijfsauto online vinden door vergelijkingswebsites te bezoeken.

You may also like