Welke uitvaartverzekeringen zijn super belangrijk voor ouderen? En kunnen deze nog makkelijk worden afgelosten door 65+ers?

De dekking is meestal het meest geschikt voor mensen van 50 tot 85 jaar, hoewel de meeste bedrijven plannen aanbieden aan mensen die nog maar 30 dagen oud zijn. De meeste uitvaartverzekeringen op een site zoals Uitvaartpolis-Online zijn een soort levensverzekering die “whole life insurance” wordt genoemd. Dit type verzekering heeft geen looptijd en wordt in veel gevallen beschouwd als betaald op 100-jarige leeftijd.

Welke onderzoeken moeten ouderen doen als ze op zoek zijn naar een uitvaartpolis?

Onderzoek naar dit soort plannen zou deel moeten uitmaken van de financiƫle planning van elke senior aan het einde van zijn leven, maar u wilt misschien niet wachten tot u met pensioen bent om zich voor te bereiden. Plannen worden duurder naarmate je ouder bent, en de meeste aanbieders hebben een maximale leeftijdsgrens voor het kopen van een plan, dus het is een goed idee om te kijken naar het zo vroeg mogelijk krijgen van een plan.

Hoe jonger je bent, hoe goedkoper je tarieven zullen zijn. Als u meer dan 50 jaar oud bent en denkt te profiteren van dit soort dekking, kijk dan naar uw opties wanneer u een testament opstelt, uw volmacht (POA) en andere voogdijdocumenten bijwerkt en de begunstigden aan uw financiƫle rekeningen toewijst. Lees meer over een betaalbare levensverzekering voor 50-plussers.

Gemiddelde begrafeniskostenvergoeding

De dekking kan overal tussen $5.000 en $20.000 liggen, waarbij de meeste polissen rond de $10.000 vallen voor zowel mannen als vrouwen. Bij het bepalen van het bedrag dat je nodig hebt, is het belangrijk om te overwegen wat voor soort definitieve regelingen je wilt, evenals of je genoeg over wilt hebben om rekeningen en andere schulden te dekken.

Pre-noodzakelijke begrafenisverzekering

Voorafgaande overeenkomsten worden aangeboden door levensverzekeringsmaatschappijen en in sommige gevallen door uitvaartcentra. Deze fondsen worden echter rechtstreeks aan het uitvaartcentrum gegeven waar u voor gekozen heeft te werken in plaats van aan een aangewezen geliefde. Ze worden vrijwel direct na het overlijden uitbetaald.

  • Pre-noodzakelijke verzekeringen kunnen mensen helpen geld te besparen door hen in staat te stellen te betalen voor diensten die vandaag de dag misschien goedkoper zijn dan in de toekomst.
  • Als u echter meer betaalt voor uw plan dan voor uw begrafenis, zullen uw dierbaren het verschil niet krijgen (hetzelfde geldt voor de begrafenisverzekering).
  • Dat betekent dat als u een plan van $10.000 neemt, maar uw definitieve regeling slechts op $9.000 wordt gewaardeerd, het uitvaartcentrum uw dierbaren niet het restant van $1.000 zal geven. Leer meer over wat u moet doen als een geliefde overlijdt.